Dakgoot renoveren

Kapotte dakgoten kunnen veel problemen veroorzaken waar veel mensen niet altijd bij stil staan. Als het regenwater niet goed afgevoerd kan worden ontstaat er vaak een lekkage. Omdat er teveel gewicht in uw dakgoot komt bestaat er een kans dat de soldeernaden van uw dakgoot gaan scheuren, ook kan een soldeernaad naar veroudering scheuren.

Verkeerd uw dakgoot nog in redelijke conditie?
Last van een lekkage? Wij kunnen u van vrijblijvende informatie voorzien wat er precies aan de hand is met uw dakgoot. Boek hiervoor een gratis inspectie. Blijkt uw dakgoot nog in redelijke conditie te zijn, dan kunnen we een vloeibare coatinglaag aanbrengen in uw dakgoot. Hierdoor wordt uw dakgoot weer helemaal beschermt en zullen lasnaden weer helemaal afdicht zijn.

Is uw dakgoot echt aan vervanging toe?

Ook wij kunnen uw woning voorzien van nieuwe dakgoten. Onze specialisten zijn gecertificeerd in zink verwerking waardoor we u de zekerheid geven dat de dakgoten vakkundig en veilig geplaatst worden.

Onze werkwijze

Bij Corstanje Reiniging & Onderhoud weet u altijd precies waar u aan toe bent. Geen kleine lettertjes of voorwaarden. Wij doen gewoon waar we goed in zijn: uw gevel en dak laten blinken.

INSPECTIE

Inschatting maken

Zonder voorrijkosten,
overal in Nederland

OFFERTE

Offerte uitbrengen

Geheel vrijblijvend,
op korte termijn

UITVOEREN

Werk uitvoeren

Door vakmannen, veilig
en met moderne apparatuur

VAKWERK

Huis laten blinken

Het kan er weer lange tijd
tegen aan. Mét garantie

Bekijk het resultaat. Voor én na onze werkzaamheden

Wilt u dit ook? Bel mij, dan kom ik gratis
en vrijblijvend een inschatting maken.

Voor en na gevelreiniging Breda