Platte-dak-renoveren

Uw platte dak renoveren?

Heeft u haarscheurtje of oneffenheden in uw platdak, of wilt u gewoon voor de zekerheid omdat de dakbedekking wat verouderd is een onderhoudsbeurtje geven? Dan is dit de oplossing!

Soepele vezelsterkte onderhoudscoating voor het herstellen, beschermen en waterdicht maken van platte daken. Het dringt diep in de poriën, vult oneffenheden op, dicht scheurtjes, barsten en neemt perfect de vorm van de ondergrond aan. Het vermijdt vervroegde veroudering van het dakdichtingsmateriaal. Bovendien kan het kan zelfs bij vocht worden afgewerkt!

Inschatting krijgen om uw platte dak te laten renoveren?

Vraagt u zich af wat de juiste aanpak is voor uw platte dak en het renoveren daarvan? Corstanje Reiniging & Onderhoud kan snel bij u langskomen om u hierover informatie te geven. We doen een inspectie en brengen een offerte uit met daarin de geschatte kosten. Wij zijn gevestigd in de omgeving Oosterhout, maar werken door heel Nederland. Bel ons dus gerust op!

Onze werkwijze

Bij Corstanje Reiniging & Onderhoud weet u altijd precies waar u aan toe bent. Geen kleine lettertjes of voorwaarden. Wij doen gewoon waar we goed in zijn: uw gevel en dak laten blinken.

INSPECTIE

Inschatting maken

Zonder voorrijkosten,
overal in Nederland

OFFERTE

Offerte uitbrengen

Geheel vrijblijvend,
op korte termijn

UITVOEREN

Werk uitvoeren

Door vakmannen, veilig
en met moderne apparatuur

VAKWERK

Huis laten blinken

Het kan er weer lange tijd
tegen aan. Mét garantie

Bekijk het resultaat. Voor én na onze werkzaamheden

Wilt u dit ook? Bel mij, dan kom ik gratis
en vrijblijvend een inschatting maken.

Voor en na gevelreiniging Breda