Project: Dakrenovatie Tilburg

Dakrenovatie in Tilburg

Het gesprek begon met “mijn dak lekt” en eindigde met “heb je tijd voor een dakrenovatie in Tilburg?” Vanaf het begin klonk dit al als een heel serieus project waar tijdsdruk bij zat doordat de bewoners van dit vrijstaand huisje veel last hadden van de lekkage. Daarom kwamen we de volgende dag gelijk langs om te kijken wat er aan de hand was. Eenmaal aangekomen schrokken we van de staat waarin het huis zich verkeerde. Ter plekke hebben we besproken wat er nodig was en die avond ging de offerte nog uit de deur.

In de ochtend was er al een akkoord gegeven op de offerte dus konden we gelijk beginnen. We zijn van boven naar beneden gegaan om de dakrenovatie voor dit huis in Tilburg compleet te maken. Nadat de nodige renovatie was toegepast hebben we alles netjes gereinigd wat het uiteindelijke resultaat leverde (zie hieronder). De klant was opgelucht dat het dak nog te redden was zonder onnodig hoge kosten te betalen voor een geheel nieuw dak.

Heeft u problemen met u dak en denkt u dat wij u kunnen helpen? Neem dan contact met ons op zodat we langs kunnen komen om te kijken wat er moet gebeuren!

  • Type woning: Vrijstaand
  • Aantal m² dakrenovatie:
  • Plaats: Tilburg
  • Gevels gereinigd binnen: 1 week

Hoe ziet het traject van reiniging en renoveren eruit?

Het traject van gevelreiniging en gevelrenovatie bevat specifieke handelingen die bestaat uit;

INSPECTIE

Gratis inspectie

Zonder (voorrij)kosten,
overal in Nederland

OFFERTE

Offerte uitbrengen

Geheel vrijblijvend,
op korte termijn

UITVOEREN

Werk uitvoeren

Door vakmannen, veilig
en met moderne apparatuur

VAKWERK

Onderhouden mét garantie

Het kan er weer lange tijd
tegen aan. Mét garantie