Project: Gevelreiniging Alphen aan den Rijn

Gevelrenovatie Alphen aan den Rijn

“Elke keer als ik in huis stap erger ik me kapot, kun je alsjeblieft naar Alphen aan den Rijn komen voor een gevelreiniging?” Ja, natuurlijk komen wij dan om jouw gevels te reinigen. Twee dagen later kwamen we nog even langs om te kijken hoeveel tijd het ons zou kosten en wat deze familie uit Alphen aan den Rijn daarvan vond. Toen eenmaal alles rond was konden we diezelfde week nog beginnen.

Op de plaatjes hieronder kunt u goed zien in welke staat de gevels waren voordat wij langskwamen. Ook kunt u gelijk zien wat voor verschil het maakt om de gevels te reinigen. Geen donkere vlekken meer met de groei van mos op de muren. Nee, stenen die zo goed als nieuw lijken met volledige voegen. Dat is hoe het hoort, dat is hoe wij het graag zien. Bij afronding bedankte de klant ons nog en zei, “ik had dit veel eerder moeten doen, dankjewel!”

Denkt u nou ook dat de gevel aan een schoonmaakbeurt toe is en woont u in de omgeving Alphen aan den Rijn? Twijfel dan niet om vandaag nog contact met ons op te nemen zodat wij uw gevels kunnen reinigen!

  • Type woning: Rijtjeshuis
  • Aantal m² gevelrenovatie:
  • Plaats: Alphen aan den Rijn
  • Gevels gereinigd binnen: 2 weken

Hoe ziet het traject van reiniging en renoveren eruit?

Het traject van gevelreiniging en gevelrenovatie bevat specifieke handelingen die bestaat uit;

INSPECTIE

Gratis inspectie

Zonder (voorrij)kosten,
overal in Nederland

OFFERTE

Offerte uitbrengen

Geheel vrijblijvend,
op korte termijn

UITVOEREN

Werk uitvoeren

Door vakmannen, veilig
en met moderne apparatuur

VAKWERK

Onderhouden mét garantie

Het kan er weer lange tijd
tegen aan. Mét garantie