Gevelreiniging Oss

Gevelreiniging in Oss

“Heb je tijd voor een gevelreiniging in Oss? Onze gevels zien er niet zo goed meer uit.” Dit is wat we vaak horen wanneer men erachter komt dat ze niet genoeg aandacht hebben besteed aan het onderhoud van hun woning. Vanaf dit moment leert men dan ook van hun fout. Zodra wij langs zijn gekomen ziet u gelijk een hele verbetering. En dat is maar één keer per jaar nodig, dat is toch niet te veel gevraagd?

Hoe dan ook, we zijn bij dit gezin in Oss langs geweest en zagen dat niet alleen de gevels maar ook het dak wat verwaarloosd was. De klant ging gelijk akkoord met de offerte en zo begonnen we ons werk van boven naar beneden. Binnen een week waren alle gevels weer zo goed als nieuw. Het zandstralen van gevels is effectief en efficiënt doordat we snel ons werk kunnen doen. Dit maakte niet alleen ons tevreden maar ook de klant.

Woont u in de omgeving van Oss en denkt u dat uw woning een gevelreiniging of algemene onderhoudsbeurt nodig heeft? Bel ons vandaag dan nog op, dan komen we zo snel mogelijk bij u langs voor een GRATIS inspectie en weet u gelijk waar u aan toe bent.

  • Type woning: Vrijstaande woning
  • Aantal m² gevelreiniging:
  • Plaats: Oss
  • Gevels gereinigd binnen: 10 dagen

Hoe ziet het traject van reiniging en renoveren eruit?

Het traject van gevelreiniging en gevelrenovatie bevat specifieke handelingen die bestaat uit;

INSPECTIE

Gratis inspectie

Zonder (voorrij)kosten,
overal in Nederland

OFFERTE

Offerte uitbrengen

Geheel vrijblijvend,
op korte termijn

UITVOEREN

Werk uitvoeren

Door vakmannen, veilig
en met moderne apparatuur

VAKWERK

Onderhouden mét garantie

Het kan er weer lange tijd
tegen aan. Mét garantie