Gootdrains plaatsen

De dakgoot vrijhouden van bladeren is veelal een lastige en soms ook gevaarlijke klus. Als u te laat bent lopen de goten over of de riolering raakt verstopt. Overlopende dakgoten kunnen ernstige waterschade veroorzaken, dit vooral wanneer de buitenrand van de goot hoger is dan de binnenopstand. De gootdrain is een dakgootbeschermer, gemaakt van kunststof gaas die in de lengterichting is doorgesneden. De gaaselementen worden in de dakgoot gelegd en door de spanning klemmen deze zichzelf vast tussen de dakpannen en de gootrand. De bladeren vallen op de Gootdrain i.p.v. in de goot, drogen op en waaien uiteindelijk weg.

Nooit meer een goot vol bladeren!?

Is ook uw dakgoot aan vervanging toe?

Wij plaatsen niet alleen drains, maar kunnen ook uw woning voorzien van nieuwe dakgoten. Onze specialisten zijn gecertificeerd in zinkverwerking waardoor we u de zekerheid geven dat de dakgoten vakkundig en veilig geplaatst worden. Als we vervolgens drains in uw goot plaatsen, kan uw goot weer lange tijd mee zonder verstoppingen!

Onze werkwijze

Bij Corstanje Reiniging & Onderhoud weet u altijd precies waar u aan toe bent. Geen kleine lettertjes of voorwaarden. Wij doen gewoon waar we goed in zijn: uw gevel en dak laten blinken.

INSPECTIE

Inschatting maken

Zonder voorrijkosten,
overal in Nederland

OFFERTE

Offerte uitbrengen

Geheel vrijblijvend,
op korte termijn

UITVOEREN

Werk uitvoeren

Door vakmannen, veilig
en met moderne apparatuur

VAKWERK

Huis laten blinken

Het kan er weer lange tijd
tegen aan. Mét garantie

Bekijk het resultaat. Voor én na onze werkzaamheden

Wilt u dit ook? Bel mij, dan kom ik gratis
en vrijblijvend een inschatting maken.

Voor en na gevelreiniging Breda