Reinigen-schoorsteen

Schoorstenen reinigen en impregneren

Is uw schoorsteen vervuilt en al een tijdje niet meer gereinigd en geïmpregneerd? Dan wordt het tijd voor een reinigingsbeurt. De schoorsteen reinigen wij met een stoommcleaner die het water verwarmt tot 110 graden celsius waardoor het meest ingetrokken vuil eraf komt. Zodra de schoorsteen weer helemaal schoon en netjes is wordt er een impregneerlaag aangebracht. Dit  doen we met lage druk. De impregneerlaag zorgt ervoor dat de steen van de schoorsteen weer waterafstotend is. Dat voorkomt problemen zoals lekkage.

 

Wilt u dat wij gratis en vrijblijvend langskomen om te bekijken in welke staat uw schoorsteen is? Bel ons op, of plan direct een inspectie via de website.

Wat is de oplossing om uw schoorsteen te renoveren?

De oplossing is om de schoorsteen te reinigen, uitkappen van de oude voegen, opnieuw voegen en daarna impregneren. Is het niet nodig om alle voegen uit te kappen? Ook is het mogelijk om de schoorsteen alleen bij te voegen na het reinigen.  Dan worden de slechte voegen bijgevoegd en gerepareerd, waardoor we er voor zorgen dat de schoorsteen in goede conditie blijft.

Onze werkwijze

Bij Corstanje Reiniging & Onderhoud weet u altijd precies waar u aan toe bent. Geen kleine lettertjes of voorwaarden. Wij doen gewoon waar we goed in zijn: uw gevel en dak laten blinken.

INSPECTIE

Inschatting maken

Zonder voorrijkosten,
overal in Nederland

OFFERTE

Offerte uitbrengen

Geheel vrijblijvend,
op korte termijn

UITVOEREN

Werk uitvoeren

Door vakmannen, veilig
en met moderne apparatuur

VAKWERK

Huis laten blinken

Het kan er weer lange tijd
tegen aan. Mét garantie

Bekijk het resultaat. Voor én na onze werkzaamheden

Wilt u dit ook? Bel mij, dan kom ik gratis
en vrijblijvend een inschatting maken.

Voor en na gevelreiniging Breda