Schoorsteen-renoveren

Schoorstenen renoveren

Schoorstenen worden ook nu nog veelvuldig gebruikt ondanks onze centrale verwarming. Maar ook  schoorstenen die niet meer gebruikt worden zijn belangrijk om te onderhouden. Het is van belang dat uw schoorsteen aan de buitenkant in een goede conditie verkeerd. Ze staan in weer en wind waardoor deze vervuilen en aangetast worden door atmosferische invloeden. Algen en mossen zetten zich vast in het voegwerk met gevolg van poreusheid van de voeg. Het voegwerk gaat scheuren, de loodlappen raken los en uiteindelijk ontstaat er lekkage. Doorslag van regenwater is een veel voorkomend probleem, waardoor er onnodige waterschade aangericht. Het tijdig inspecteren en onderhouden van uw schoorsteen kan veel narigheid voorkomen.

Wat is de oplossing om uw schoorsteen te renoveren?

De oplossing is om de schoorsteen te reinigen, uitkappen van de oude voegen, opnieuw voegen en daarna impregneren. Is het niet nodig om alle voegen uit te kappen? Ook is het mogelijk om de schoorsteen alleen bij te voegen na het reinigen.  Dan worden de slechte voegen bijgevoegd en gerepareerd, waardoor we er voor zorgen dat de schoorsteen in goede conditie blijft.

Onze werkwijze

Bij Corstanje Reiniging & Onderhoud weet u altijd precies waar u aan toe bent. Geen kleine lettertjes of voorwaarden. Wij doen gewoon waar we goed in zijn: uw gevel en dak laten blinken.

INSPECTIE

Inschatting maken

Zonder voorrijkosten,
overal in Nederland

OFFERTE

Offerte uitbrengen

Geheel vrijblijvend,
op korte termijn

UITVOEREN

Werk uitvoeren

Door vakmannen, veilig
en met moderne apparatuur

VAKWERK

Huis laten blinken

Het kan er weer lange tijd
tegen aan. Mét garantie

Bekijk het resultaat. Voor én na onze werkzaamheden

Wilt u dit ook? Bel mij, dan kom ik gratis
en vrijblijvend een inschatting maken.

Voor en na gevelreiniging Breda