Gevelreiniging & Gevelrenovatie in Breda wordt gedaan door Corstanje net zoals dit huis

Zandstralen van gevels

De gevel of schoorsteen van uw huis krijgt veel te verduren, veel stof, uitlaatgassen, graffiti, invloeden van het weer (mossoorten, alg, etc.). Hierdoor kan uw gevel of schoorsteen verouderen en het kan zelfs de conditie in uw huis beïnvloeden. Zo kan het in huis vochtig worden omdat de gevel en buitenmuren vocht en vuil vasthouden. De oplossing: zandstralen!

Door te zandstralen schuren wij als het ware het hardnekkige vuil van uw gevel. Uw gevel oogt weer als nieuw. Er zijn verschillende zandsoorten die voor de gevel gebruikt kunnen worden, afhankelijk van de hardheid of zachtheid van uw steensoort. Na inspectie zal bepaald worden welke zandsoort het beste is voor het zandstralen van uw gevel(s).

Gevelreiniging & Gevelrenovatie in Breda wordt gedaan door Corstanje net zoals dit huis

Tip van de vakman

Wij raden aan om na het zandstralen van uw gevel of schoorsteen deze ook te laten impregneren. De impregneerlaag zorgt er voor dat uw gevel of schoorsteen weer waterafstotend is en tegen meerdere omstandigheden beschermt is.

Onze werkwijze

Bij Corstanje Reiniging & Onderhoud weet u altijd precies waar u aan toe bent. Geen kleine lettertjes of voorwaarden. Wij doen gewoon waar we goed in zijn: uw gevel en dak laten blinken.

INSPECTIE

Inschatting maken

Zonder voorrijkosten,
overal in Nederland

OFFERTE

Offerte uitbrengen

Geheel vrijblijvend,
op korte termijn

UITVOEREN

Werk uitvoeren

Door vakmannen, veilig
en met moderne apparatuur

VAKWERK

Huis laten blinken

Het kan er weer lange tijd
tegen aan. Mét garantie

Bekijk het resultaat. Voor én na onze werkzaamheden

Wilt u dit ook? Bel mij, dan kom ik gratis
en vrijblijvend een inschatting maken.

Voor en na gevelreiniging Breda