Dakrenovatie van nokvorsten en een uitkijk over een straat in Breda

Nokrenovatie

Nokvorsten zijn de speciale pannen op de nok van het dak. Bij oudere woningen zijn deze meestal bevestigd met cementspecie. Deze specielaag zal op den duur brokkelig of poreus worden waardoor vocht wordt opgenomen. In de winter zal dit vocht gaan opvriezen en omdat specie niet kan krimpen of uitzetten zal de specielaag gaan scheuren. De nokvorsten komen zo los te liggen. Gevolg hiervan is dat er lekkage zal optreden of dat de nokvorsten bij een stevige wind van het dak waaien.

Wat de oplossing hiervoor is? Flexim!

Flexim is een waterbestendige stormvaste dakmortel die blijvend elastisch is. Een belangrijk bestanddeel is het natuurproduct lijnolie, al eeuwenlang bekend in de bouw. Deze dakmortel is in het bijzonder geschikt om oude, verweerde en gescheurde cementvorsten te repareren/renoveren en is bestendig tegen temperaturen van -25 °C tot 80 °C

Dakrenovatie van nokvorsten en een uitkijk over een straat in Breda

Inschatting krijgen om uw nokvorsten te laten renoveren?

Vraagt u zich af wat de juiste aanpak is voor uw nokvorsten? Corstanje Reiniging & Onderhoud kan snel bij u langskomen om u hierover informatie te geven. Zonder kosten! We doen een gratis inspectie en brengen een offerte uit met daarin de geschatte kosten. Wij zijn gevestigd in de omgeving Oosterhout, maar werken door heel Nederland. Bel ons dus gerust op!

Onze werkwijze

Bij Corstanje Reiniging & Onderhoud weet u altijd precies waar u aan toe bent. Geen kleine lettertjes of voorwaarden. Wij doen gewoon waar we goed in zijn: uw gevel en dak laten blinken.

INSPECTIE

Inschatting maken

Zonder voorrijkosten,
overal in Nederland

OFFERTE

Offerte uitbrengen

Geheel vrijblijvend,
op korte termijn

UITVOEREN

Werk uitvoeren

Door vakmannen, veilig
en met moderne apparatuur

VAKWERK

Huis laten blinken

Het kan er weer lange tijd
tegen aan. Mét garantie

Bekijk het resultaat. Voor én na onze werkzaamheden

Wilt u dit ook? Bel mij, dan kom ik gratis
en vrijblijvend een inschatting maken.

Voor en na gevelreiniging Breda