Gevels laten reinigen

Weg met dat vuil. Uw huis weer blinkend schoon!

 

Bij het reinigen van een gevel verwijderen wij de aanslag of vervuiling van de gevel van uw woning. Vaak wordt een gevelreiniging uitgevoerd als men vochtproblemen binnen huis ervaart of om uw gevel weer een frisse look te geven.

 

Gevelreiniging is om verschillende redenen belangrijk. Het is niet alleen de buitenkant van uw woning die mooier wordt, maar u voorkomt ook vochtproblemen. Bovendien stijgt uw woning in waarde als de gevel gereinigd is. Kapotte voegen kunnen wij ook direct repareren.

 

Corstanje Reiniging & Onderhoud is specialist op het gebied van gevelreiniging. Wij doen het dagelijks tot tevredenheid van onze klanten.

Bekijk een deel van ons werk

Bekijk hier alle andere projecten waar foto’s van zijn. Vraag gerust naar een prijs indicatie van het betreffende project, zo weet u wat u kan verwachten.

Gevel reinigen met stoom

Stoomcleanen wordt voornamelijk gebruikt bij vervuiling zoals mos, alg of klimop op uw gevel. Bij deze methode wordt het water verwarmd tot temperaturen tussen de 70-110 graden en vervolgens met hoge druk gereinigd. De stoom zorgt ervoor dat het meest hardnekkige vuil uit uw gevel gaat.

 

Reinigen van uw gevels doen wij met de meest vooraanstaande apparatuur.

Onze werkwijze

Bij Corstanje Reiniging & Onderhoud weet u altijd precies waar u aan toe bent. Geen kleine lettertjes of voorwaarden. Wij doen gewoon waar we goed in zijn: uw gevel en dak laten blinken.

INSPECTIE

Inschatting maken

Zonder voorrijkosten,
overal in Nederland

OFFERTE

Offerte uitbrengen

Geheel vrijblijvend,
op korte termijn

UITVOEREN

Werk uitvoeren

Door vakmannen, veilig
en met moderne apparatuur

VAKWERK

Huis laten blinken

Het kan er weer lange tijd
tegen aan. Mét garantie

Bekijk het resultaat. Voor én na onze werkzaamheden

Wilt u dit ook? Bel mij, dan kom ik gratis
en vrijblijvend een inschatting maken.

Voor en na gevelreiniging Breda