Gevel zandstralen Breda

Laat uw gevels zandstralen, dan ziet uw huis er binnen de kortste keren schoon uit. Plan gerust een gratis inspectie in Breda in.

Gevel laten zandstralen, in Breda

De gevel of schoorsteen van uw huis krijgt veel te verduren, veel stof, uitlaatgassen, graffiti, invloeden van het weer (mossoorten, alg, etc.). Hierdoor kan uw gevel of schoorsteen verouderen en het kan zelfs de conditie in uw huis beïnvloeden. Zo kan het in huis vochtig worden omdat de gevel en buitenmuren vocht en vuil vasthouden. De oplossing: zandstralen!

Door te zandstralen schuren wij als het ware het hardnekkige vuil van uw gevel. Uw gevel oogt weer als nieuw. Er zijn verschillende zandsoorten die voor de gevel gebruikt kunnen worden, afhankelijk van de hardheid of zachtheid van uw steensoort. 

Na inspectie zal bepaald worden welke zandsoort het beste is voor het zandstralen van uw gevel(s). Voor een vrijblijvende en gratis inspectie in Breda, gebruikt u het formulier.

Altijd eerst een gratis inspectie

Eerst een inspectie in Breda en omgeving. Dan een offerte

Eersteklas middelen en tot 10 jaar garantie

We gebruiken alleen de beste apparatuur

Eenmanszaak: bereikbaar en snel ter plaatse

Zeer goed bereikbaar en altijd heel snel ter plaatse, zeker in Breda.

Hoge beoordelingen ⭐⭐⭐⭐⭐

Gemiddelde score van 9 uit 25+ reviews

Tip: de exacte prijs voor uw situatie weten? Boek een gratis inspectie in Breda.

Gratis inspectie aan huis

Gewoon service van ons. Boek direct.

*Zonder voorrijkosten en kleine lettertjes een inschatting op locatie. Geheel vrijblijvend.

U mag ons altijd bellen, maar een bericht versturen via de website kan ook. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Onze werkwijze bij het zandstralen van gevels in Breda

Handig om vooraf te weten wat onze werkwijze is bij het zandstralen van gevels en schoorstenen. Het begint altijd bij een gratis inspectie op locatie in Breda (of ergens anders). 

Inschatting maken

Zonder voorrijkosten,
overal in Nederland

Werk uitvoeren

Door vakmannen, veilig
en met moderne apparatuur

Offerte uitbrengen

Geheel vrijblijvend,
op korte termijn

Huis laten blinken

Het kan er weer lange tijd
tegen aan. Mét garantie

Trots op ons werk

Wat zeggen onze klanten

Wat is zandstralen?

Zandstralen wordt ook wel gritstralen genoemd. Met behulp van een compressor en perslucht blazen wij grit tegen uw gevel of schoorsteen aan. Hierdoor wordt de viezigheid er vanaf geblazen, zonder dat wij uw gevel of schoorsteen verder beschadigen. 

Wanneer u uw gevel bij Corstanje laat zandstralen ziet uw woning er binnen no time weer fris en schoon uit. Daarnaast fungeert het zandstralen van uw gevel als een vorm van onderhoud. Het kan ervoor zorgen dat u in de toekomst minder (snel) kosten heeft voor het repareren of renoveren van uw gevel en het zorgt ervoor dat de waarde van uw huis niet daalt.

Heeft u last van overtollig klimop, opgehoopt mos/vuil, chemische aanslag zoals roest of bijvoorbeeld graffiti? Dan is zandstralen een perfecte optie. 

Het laten zandstralen van uw gevel kan bij een gevelspecialist zoals Corstanje door heel Nederland, dus ook in Breda. Toon komt bij u langs op afspraak om uw wensen en de kosten te bespreken. Corstanje Reiniging is een goede specialist als het aankomt op zandstralen in de regio Breda.