Project: Gevelreiniging & Dakreiniging

Type woning:

Aantal m²:

Aantal m²:

Plaats:

Tijdsduur:

Hoekwoning

dakreiniging

gevelreiniging

Den Bosch

10 dagen

Gevelreiniging & Dakreiniging tegelijk

Voor een gevelreiniging in Den Bosch hadden we geen steiger nodig maar gebruikten wij de grote ladder. Dit huis in Den Bosch is namelijk net wat anders dan de meeste huizen, de gevel bestaat namelijk uit verschillend materiaal. Toch was het geen probleem voor ons om de gehele gevel te reinigen. Daarbij pakten we ook gelijk het dak mee want de familie had ons gevraagd om een volledige onderhoudsbeurt te geven aan het huis (inclusief dakreiniging).

En dat is hoe het hoort. Om de zoveel tijd (wij raden aan om het minstens eens per jaar te doen). Zo hoeft u niet om de paar jaar weer een hele renovatie te doen maar gaan de voegen, stenen en daken wat langer mee. Het reinigen van de gevels heeft namelijk een levensverlengende werking, net zoals bij het dak en de schoorsteen.

Heeft uw woning de jaarlijkse onderhoudsbeurt al achter de rug of moet het nog gebeuren? Woont u in de omgeving van Den Bosch? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen en dan komen wij gewoon even langs voor een korte inspectie!

U mag ons altijd bellen, maar een bericht versturen via de website kan ook. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Onze werkwijze

Bij Corstanje Reiniging & Onderhoud weet u altijd precies waar u aan toe bent. Geen kleine lettertjes of voorwaarden. Wij doen gewoon waar we goed in zijn: uw gevel en dak laten blinken.

Inschatting maken

Zonder voorrijkosten,
overal in Nederland

Werk uitvoeren

Door vakmannen, veilig
en met moderne apparatuur

Offerte uitbrengen

Geheel vrijblijvend,
op korte termijn

Huis laten blinken

Het kan er weer lange tijd
tegen aan. Mét garantie

Related Works