Project: Gevelreiniging in Oosterhout

Type woning:

Aantal m²:

Plaats:

Tijdsduur:

Rijtjeshuis

gevelreiniging

Oosterhout

1 week

Gevelreiniging in Oosterhout

Op een vroege woensdagochtend stonden we al in Oosterhout voor een gevelreiniging opdracht. Zoals hierboven te zien is was het ook wel weer een nodig klusje. Wij raden altijd aan om een woning om de 10 – 15 jaar schoon te maken en bedrijfspanden 1 – 12 keer per jaar. Zoals u hier ziet, ging het om een rijtjeshuis waar een gezellige familie woont. Eerst kregen we een telefoontje met de vraag of er iets nodig was en wat er dan wel niet nodig was. Eenmaal aangekomen in Oosterhout zagen we dat er nog wel wat kon gebeuren aan de gevel en dak.

Nadat alles in orde was gemaakt en de offerte goedgekeurd werd konden we beginnen met de gevelreiniging van dit rijtjeshuis in Oosterhout. De hoogwerker kon mooi geparkeerd worden op de parkeerplaats naast het huis waardoor we perfect bereik hadden op het werkgebied. Onze werkuitrusting gepaard met een sprankje perfectionisme bracht dit project tot het resultaat dat hieronder duidelijk te zien is door het verschil tussen boven en onder. Een impregneerlaag erover heen, het dakwerk reinigen en klaar is Kees (in dit geval Toon). Als we er eenmaal zijn, doen we het ook goed.

Denkt u ook dat uw huis toe is aan gevelreiniging en woont u in Oosterhout? Neem dan contact met ons op voor een gratis inspectie!

U mag ons altijd bellen, maar een bericht versturen via de website kan ook. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Onze werkwijze

Bij Corstanje Reiniging & Onderhoud weet u altijd precies waar u aan toe bent. Geen kleine lettertjes of voorwaarden. Wij doen gewoon waar we goed in zijn: uw gevel en dak laten blinken.

Inschatting maken

Zonder voorrijkosten,
overal in Nederland

Werk uitvoeren

Door vakmannen, veilig
en met moderne apparatuur

Offerte uitbrengen

Geheel vrijblijvend,
op korte termijn

Huis laten blinken

Het kan er weer lange tijd
tegen aan. Mét garantie

Related Works